Foredrag / Fyret! Den personlige krise og rejsen videre

Fyret! Den personlige krise og rejsen videre

Efter 20 års opadgående karriere og succes mistede Henrik Enegaard Skaanderup sit job midt i den finansielle og økonomiske krise. I et hudløst ærligt - men også humoristisk – foredrag, fortæller han om den personlige krise det udløste at miste sit job, sin arbejdsmæssige identitet, en stor del af sit   
livsindhold og pludselig at være helt alene ude på arbejdsmarkedet. Med personlige betragtninger, erfaringer og refleksioner beskriver han den 15 måneders personlige dannelsesrejse, som opsigelsen sendte ham ud på:

Fra opsigelsen annonceres, over jobsøgninger, samtaler og bristede forhåbninger, interimjob og konsulentopgaver, om at ryge på dagpenge og endelig at finde et nyt job; og han fortæller hvordan han selv, hans familie, venner, netværk og omgivelser reagerede og hvordan han overlevede rejsen, blev klogere og kom ud på den anden side.

Rejsen har på afgørende punkter ændret Henrik Enegaard Skaanderup syn radikalt på sin rolle som mand, familiemenneske og ægtemand contra rollen som topchef, ambitiøs leder og karrieremenneske. I foredraget forsøger han at give stof til eftertanke om de mange roller og videregive af sine erfaringer og refleksioner.

Foredraget varer 1 time og kan udvides med debat og dialog

Henrik Enegaard Skaanderup  | henrik-skaanderup@mail.dk