Foredrag / Tag stikket hjem – få dit næste job via netværk

Tag stikket hjem – få dit næste job via netværk


Foredraget "Tag stikket hjem – få dit næste job via netværk"2 ud af 3 ledige job annonceres aldrig – og du hører først om dem, når de besat til anden side. ”Dit næste job” er et eller andet sted derude, men du skal selv finde det – og den mest succesfulde metode til dette er: Netværksbaseret jobsøgning. Her fokuserer du på dine ønsker, mål og kompetencer – og netværker så systematisk og struktureret for at få hjælp i din videre jobsøgning. Dine relationer bliver dine ”øjne og øre” og når du mestre netværksarbejdet, så kan du kan tage stikke hjem og få dit næste job via netværk.
 
Dette er et personligt og motiverende foredrag – evt. kombineret med øvelser og egen refleksion, hvor Danmarks ”Mr. Job via Netværk” giver dig en systematisk metode til at opbygge og bruge dit professionelle netværk til jobsøgning; og du lærer at kortlægge dine kontakter, holde netværksmøder og bevæge dig strategisk rundt blandt dine relationer.
 
Uanset branche og baggrund, alder, køn og uddannelse – om du er i job eller ledig – så virker netværksmetoden, som et enestående alternativ til den gammeldags, traditionelle jobsøgning; og dette foredrag er for alle jobsøgende.
 
Hvilke kompetencer har jeg og hvor kan de bruges? Hvor vil jeg hen i mit fremtidige virke og hvordan kommer jeg derhen? Hvor ligger mine netværksrelationer i dag? Og hvor burde de ligge? Hvad er Netværksskydeskiven og hvordan kan den vise mig, hvordan det går med mine relationer? Hvad er en netværkssamtale? Hvordan arbejder jeg mig rundt i mit eget – og andres – netværk? Hvordan tilrettelægger og styrer jeg min jobsøgningsproces? En personlig guide og fortælling om moderne netværksbaseret jobsøgning.
 
Foredraget varer 1-1½ time og kan udvides med egne eller fælles øvelser, refleksioner og debat.

Henrik Enegaard Skaanderup  | henrik-skaanderup@mail.dk